Grosupeljčanke premočne

  Gostje z Grosuplja, ki po kakovosti sodijo v vrh drugoligaške prvenstvene lestvice, so v Kamnik prišle z jasno namero, da zmagajo. Na drugi strani so varovanke Tanje Božinović, ki večinoma prvič igrajo na tako visoki ravni tekmovanja, želele prikazati čim boljšo igro in favoriziranim gostjam nuditi čim boljši odpor. Skrita želja je bila, da osvojijo vsaj točko, ki bi jim v boju za obstanek, še, kako koristila. V svoji nameri so uspele vsaj delno, saj so Grosupeljčankam v vseh nizih „dihale za ovratnik“, a to žal ni bilo dovolj, da bi uresničile svoj drugi cilj. Tako s šestimi točkami ostajajo na osmem mestu, do konca prvega dela tekmovanja pa jih to soboto čaka izredno težko gostovanje v Žirovnici pri Zgornji Savinjski, v zadnjem letošnjem krogu pa se bodo pomerile še z ekipo Ljubljana Volley.

  „Dekleta si zaslužijo vse pohvale za borbenost in vzdušje v ekipi. Igra v obrambi je bila na visoki ravni, žal pa smo spet naredile preveč lastnih napak, kar nas je oddaljilo od zmage v vsaj kakšnem od treh nizov. Ostajamo na osmem mestu in upamo, da si bomo v nadaljevanju prvenstva zagotovile obstanek v ligi,“ je po porazu z Grosupeljčankami povedala Tanja Božinović, trenerka druge ekipe Calcit Volleyballa.

  Za Calcit Volleyball II so v soboto igrale: Patricija Porovne Černe, Tina Novak, Eva Pogačar, Tjaša Gadža, Špela Lazar, Ana Špoljarič, Neža Repnik, Lara Koritnik, Sara Sitar, Tjaša Gregorinčič.

   

  Napisal: mš

   

  Komentarji