Gorenjski derbi calcitovkam

    Kamničanke so v gorenjskem obračunu nadigrale Žirovničanke, ki so v letošnji sezoni še brez zmage. Že v prvem nizu je prišla do izraza večja kakovost kamniške ekipe, ki je prevladovala v vseh elementih igre, zato je razumljivo, da je bila trenerka Tanja Božinović nadvse zadovoljna z igro svojih varovank.

    Po dolgem času trdega in napornega dela na psihološki pripravi ekipe, se je naš trud obrestoval tudi na igrišču. Dekleta so tekmo odigrale prepričljivo, brez dvomov vase ali ekipo, ki je delovala tako, kot bi si vsak trener lahko le želel. Končni rezultat je bil, da so dekleta resnično uživale v igri, prineslo pa je tudi veliko lepe igre,“ je dejala Božinovićeva, ki ji je pri delu pomagala Barbara Novak. Zaradi šolskih obveznosti ni bilo Sare Sitar, medtem ko je Nika Marolt zbolela.

    Za Calcit Volleyball II so igrale: Tina Novak, Tjaša Gadža, Sara Bobek, Tina Bunderšek, Špela Lazar, Klara Kregar, Ana Špoljarič – libero, Patricija Porovne Černe, Lara Koritnik, Ana Pibernik, Lana Mujanovič in Veronika Beznik.

    Komentarji