Dve tretji mesti v Šempetru

    V konkurenci deklic je bilo na turnirju prijavljenih 32 ekip. Prvo mesto so osvojile odbojkarice Formisa, ki so v finalu premagali Vital Ljubljano, na odličnem tretjem mestu pa so tekmovanje pod vodstvo Barbare Novak osvojila Kamničanke, ki so igrale v postavi: Sara Muršak, Maja Ifko, Alexsandra Stupar, Eva Ogrinec, Anamaria Štern, Živa Javornik, Neža Skvarča, Nika Zemljič, Nika Kordič Zamljen, Neža Sitar in seveda tudi njihova trenerka Barbara Novak.

    Druga kamniška ekipa je tekmovanje končala z delitvijo od 17. do 24. mesta.
    Nekaj manj ekipi, dvajset, je nastopilo v konkurenci dečkov, kjer so do prvega mesta prišli odbojkarji Salonita Anhovega, drugi je bil domači SIP Šempeter, tretja pa prva ekipa Calcit Volleyballa. Druga kamniška ekipa si je na koncu delila peto mesto.

    Sicer pa je v Šempetru, Preboldu, Grižah in Braslovčah na dvanajstih igriščih tekmovalo 52 ekip iz Slovenije, Hrvaške in Srbije. Skupaj je bilo aktivnih preko 550 mladih odbojkaric in odbojkarjev. Prav vse tekme so se odvijale v duhu fair-playa, zato je bil glavni cilj turnirja s tem že dosežen. Igrala se je zelo kakovostna odbojka, nagrajena z bučnim navijanjem navijačev posameznih ekip.

    Komentarji