Dva poraza v pokalu Slovenije

  Varovanke Tanje Božinović so tekmo proti Aquawatt Žirovnici začele dobro, saj so v prvem nizu zmagale na razliko, v nadaljevanju pa so naredile preveč neizsiljenih napak, kar je bilo zanje usodno. Žirovničanke so zmagale s 3:1 (-24, 15, 12, 12).

  Sama igra niti ni bila tako slab kot bi morda sklepali po izidu, vendar so bile za nas usodne lastne napake. Tekmo smo začele odlično, saj smo povedle z 10:1, toda v nadaljevanju so se nasprotnice razigrale, tudi zahvaljujoč našim slabim podajam in neučinkovitemu napadu. Domačinke so znale izkoristiti naše napake. S tem porazom smo s pokalnim tekmovanjem končale, je po porazu v Žirovnici dejala Božinovićeva, ki bo s svojimi varovankami nadaljevala s pripravami na začetek 2. DOL – zahod. V prvem krogu, 17. oktobra, bodo gostile ekipe Volleyball Ljubljana.

  Za Calcit Volleyball II so igrale: Tina Novak, Lana Mujnović, Tjaša Gadža, Špela Lazar, Ana Špoljarič, Sara Petek, Patricija Porovne Černe, Veronika Beznik, Ana Pibernik, Tina Bundaršek, Sara Bobek in Sara Sitar.


  Prva ženska ekipa Calcit Volleyballa bo s tekmovanjem začela v osmini finala.

   

  Od nadaljnjega tekmovanja v pokalu Slovenije se je poslovila tudi tretja moška ekipa Calcit Volleyballa, ki jo vodi Aleš Hribar. Mladi Kamničani, v glavnem kadeti, so bili proti starejšim in bolj izkušenim igralcem Mivke Mokronoga v glavnem nemočni. Domačini so slavili s 3:0 (15, 16, 18) in se uvrstili v tretji krog. Mladi Kamničani bodo z državnim prvenstvom v 3. DOL- zahod začeli v petek, 16. oktobra. V dvorani OŠ Toma Brejca bodo gostili Črnuče ACH. Svojo prvo tekmo v 2. DOL bodo Kamničani imeli v soboto, 17. oktobra. V dvorani OŠ Stranje bodo gostili Špan Brezovico.

   

  V tretjem krogu bo s tekmovanjem začela še druga moška ekipa Calcit Volleyballa, ki se je lani prebila do osmine finala, kjer je morala priznati premoč Salonita. Varovanci Gregorja Hribarja bodo svojo prvo uradno tekmo v novi sezoni igrali v Mežici, v soboto, 3. oktobra, ob 17. uri. V primeru zmage bi se v četrtem krogu pomerili z zmagovalcem para Slovenska Bistrica – Radenci. Če bi slavili tudi v četrtem krogu, bi v osmini finala igrali z ACH Vollelyjem.


  Prva moška ekipa bo s pokalnim tekmovanjem začela v osmini finala.

   

  Komentarji