Druga ekipa zanesljivo v 4. krog

  V svoji prvi uradni tekmi v novi sezoni so kamniški drugoligaši, ki bodo v novo sezono krenili v pomlajeni zasedbi, gostovali v Radencih. Po dobri predstavi so se veselili Kamničani, ki so tekmo začeli z Jernejem Smrekarjem, Teom Podobnikom, Žanom Bezjakom, Luko Lazarjem, Tinetom Makovcem, Bor Jese Rotar in na liberu Kristjan Krt. Ob koncu drugega niza je Smrekarja zamenjal Rok Forštnarič, ki je v končnici uvodnega niza na mestu korektorja menjal tudi Jeseta, ki ga je potem v tretjem nizu nadomestil Leon Lombergar, v drugem nizu pa je zaigral tudi Uroš Kočevar, ki je v igro vstopil namesto Bezjaka.

  Z uvodno predstavo v novi sezoni sem zadovoljen, toda prvi pravi preizkus bo sredina tekma četrtega kroga pokala Slovenije, ko se bomo v Stranjah pomerili z ravenskim Fužinarjem. Sicer pa bodo v letošnji sezoni nastopili s spremenjeno ekipo, v kateri je veliko nadarjenih igralcev, kot so Rok Forštnarič, Kristjan Krt, Teo Podobnik in Bor Jese Rotar, vsi letnik 1999, ki bodo dobili veliko priložnosti za igro, je bil po gostovanju v Radencih zadovoljen Gregor Hribar, trener druge kamniške ekipe.

  Za Calcit Volleyball II bodo v letošnji sezoni igrali organizatorja igre: Nejc Smrekar in Rok Forštnarič,  prosta igralca: Uroš Kočevar in Kristjan Krt, blokerja: Luka Lazar in Tine Makovec ter sprejemalci/korektorji: Bor Jese, Teo Podobnik, Žan Bezjak, Peter Lombergar, Leon Lombergar in Lenart Pino Lah.

  V soboto je v dvorani OŠ Toma Brejca igrala tudi tretja ekipa Calcit Volleyballa, ki so dvoboj z drugoligašem s Črnuč začeli spodbudno, z zmago v končnici niza, v nadaljevanju pa so bolj izkušeni gostje vajeti igre vzeli v svoje roke in zasluženo prišli do zmage. Navkljub porazu si varovanci Aleša Hribarja teden dni pred začetkom tekmovanja v 3. DOL – zahod zaslužijo pohvale za svojo borbeno igro.

  Uvodni niz smo delno dobili tudi na podlagi tega, da se nasprotnik še ni prilagodil na našo dvorano, v nadaljevanju pa je prikazal kakovost, ki jo drugoligaška ekipa potrebuje. Občutki po tekmi so malce mešani, saj sem videl nekaj lepih stvari, pa tudi nekaj napak, največ, kar se same komunikacije tiče. Pred nami je tekmovanje v tretji ligi, predvsem mladinsko tekmovanje, ki bo v letošnji sezoni naša rdeča nit, je po izpadu iz pokalnega tekmovanja dejal trener Aleš Hribar, ki tokrat ni igral, saj se je v ekipo vrnil Noel Šimenc. Ob njem so igrali še: Tom Sojer, Matija Lakner, Jan Jurič, Aljaž Hrovat, Jure Krašovic in Gaj Prah.

  Foto: Tine Forštnarič

   

  Komentarji