Do dvanajste zmage v sezoni

  V prvem delu državnega prvenstva so Škofjeločanke v svoji dvorani s 3:2 premagale Kamničanke, v dvorani OŠ Toma Brejca pa so samo še enkrat več potrdile, da so za varovanke Tanje Božinović sila neugodne nasprotnice. Kamničanke so resda osvojile vse tri točke, vendar so se vsi niz končali na razliko, gledalci pa so lahko uživali v odlični odbojkarski predstavi z obeh strani.

  Tekma je bila težka, vendar kakovostna, z veliko dolgih točk in preobratov, vrhunskih poteh in zelo močnih napadov. Obe ekipi sta bili odlični tudi v obrambi. Čestitke dekletom za psihološko stabilnost v težkih trenutkih in odlično sodelovanje ter upoštevanje mojih navodil. Zelo dobro so igrale tudi v napadu. S to zmago smo skorajda že potrdili četrto mesto, upam le, da v zadnjih dveh krogih ne bomo imeli težave s poškodbami, je zmago svojih varovank, dvanajsto v sezoni, komentirala Tanja Božinović, trenerka Calcit Volleyballa II.
  Za Calcit Volleyball II so igrale: Tina Novak, Tina Bunderšek, Sara Bobek, Ana Špoljarič, Zala Špoljarič, Sara Sitar, Špela Lazar, Klara Kregar, Lucija Porovne Černe, Lana Žužek in Nika Marolt.

  V 2. DOL za ženske- zahod dva kroga pred koncem vodi Ankaran-Hrvatini s 57 točkami, na drugem mestu je VOLLEYBALLjubljana I s 53, pred Kamničankami pa je na tretjem mestu še Krim-Pirnar-doors s 44.

  Minuli konec tedna so bile na sporedu tudi tekme 20. kroga v 3. DOL za ženske – zahod. Tretja kamniška ekipa je gostovala v Brestanici, kjer je morala priznati premoč ekipe Kostak Elmont. Izid je bil 3:0 (11, 22, 20) za domačo ekipo, mlade Kamničanke pa si zaslužijo pohvale za prikazano igro v drugem in tretjem nizu. V vodstvu je Piran, ki ima 54 točk, Kamničanke pa so z osmimi točkami na enajstem mestu. V prihodnjem krogu, v soboto, 8. aprila, bodo gostile Bled-Jesenice.

  Komentarji