Boljši tudi od Kočevja

  Prvi niz se ni začel po kamniških željah, saj so gostje iz Kočevja, ki so v prvem krogu izgubili v Šempetru, prišli do prvega letošnjega niza. Domači trener Aleš Hribar je nato drugi niz začel z Jernejem Smrekarjem na mestu organizatorja igre in ga pustil v igri do konca tekme, po napetem drugem nizu pa jim je igra le stekla, tako da gostujoči odbojkarji niti v enem trenutku tekme niso več mogli ogroziti domače ekipe.

  Ni mi všeč, da smo še enkrat več v tekmo vstopili brez pravega žara. Sicer je bilo nekaj dobrih stvari, predvsem sem vesel, da smo bili ves čas na sprejemu dokaj solidni, saj v tem elementu igre pred sezono nismo blesteli. Po izgubljenem prvem nizu smo napredovali tudi v bloku, so pa še vedno stvari, na katerih bo treba graditi. V vsakem primeru pa si fantje zaslužijo čestitke za novo zmago, je po zmagi dejal Aleš Hribar, trener Calcit Volleyja.

  Za Calcit Volley II so igrali: Jernej Smrekar, Teo Podobnik, Aljaž Hrovat, Luka Lazar, Bor Jese Rotar, Rok Forštnarič, Aljoša Škorjanc, Jan Jurič, Matija Lakner, Tine makovec, Kristjan Krt, Jan Fink.

  Napisal: Miha Štamcar
  Foto: Tine Forštnarič

  Komentarji