Blizu zmage proti vodilni ekipi

    Varovanke Tanje Božinović so v sedmem krogu 2. DOL gostile ekipo Ankarana, ki je bila do tega kroga na drugem mestu prvenstvene lestvice, po nepričakovanem porazu Volleyball Ljubljane proti ATK Grosuplju pa so prevzele vodstvo. Gostje iz Ankarana so prvi niz sicer relativno gladko dobile, v končnicah drugega in tretjega niza pa so izkoristile neizkušenost domače ekipe. Čeprav je bilo razočaranje v domači ekipi po tekmi veliko, zanj ni razloga, saj so mlade kamniške odbojkarice v primerjavi z lansko sezono, ko so si obstanek v ligi zagotovile šele v kvalifikacijah, močno napredovale in če bodo nadaljevale s podobnimi predstavami, je pred njimi še veliko zmag.

    Naša dobra igra se nadaljuje, veseli me, da smo prišli na raven, da lahko pariramo najboljšim ekipam v ligi. Tokrat nam je zmanjkalo malo izkušenj in zanesljivosti v končnici nizov. Še nekaj tekem na tako visoki ravni in s tako veliko psihološko obremenitvijo in tudi nam se v končnicah roka ne bo več zatresla. Dekleta so bila spet z glavo pri delu, tako na igrišču kot ob njem in vsak trener je lahko vesel, ko vidi, kako ekipa drži skupaj, je po tretjem porazu v letošnji sezoni dejala Tanja Božinović, trenerka druge ekipa Calcit Volleyballa.

    Za Calcit Volleyball II so proti Ankaranu igrale: Tina Novak, Sara Bobek, Tjaša Gadža, Špela Lazar, Ana Špoljarič, Ana Pibernik, Klara Kregar, Sara Sitar, Tina Bunderšek, Patricija Porovne Černe, Veronika Beznik, Lana Mujanović, Lara Koritnik in Nika Marolt.

     

    Komentarji