Bankirke izločile Kamničanke

  Tretjeuvrščena ekipa 2. DOL zahod je tekmo proti Mariborčankam, ki so na začetku januarja prav v kamniški športni dvorani ubranili pokalni naslov, začele zelo dobro. V prvem nizu so se morale bankirke pošteno potruditi, da so prišle do zmage, domačinke so naredile le štiri lastne napake. V nadaljevanju so bile gostje sicer premočne, vendar je trenerka Tanja Božinović priložnost za igro ponudila vse igralkam, ki so lahko videle, kako je igrati proti eni najboljših slovenskih ekip.

  Dekleta lahko samo pohvalim za njihovo igro. Z vsake žoge so skušale potegniti maksimum, tako da so se morale Mariborčanke za vsako osvojeno točko zelo potruditi. Samo štiri lastne napake, kot smo jih naredili v prvem nizu, je proti tako dobri ekipi resnično malo, je svoje varovanke pohvalila Božinovićeva.

  Ker sta se ekipi dogovorili, da bosta odigrali le eno tekmo osmine finala, so se bankirke že uvrstile v četrtfinale letošnjega pokalnega tekmovanja

  Proti Novi KBM Braniku so za Calcit Volleyball II tekmo začele: Sara Bobek, Sara Sitar, Lana Žižek, Lazar Špela, Ana Špoljarič, Zala Špoljarič in Klara Kregar, v nadaljevanju so priložnost dobile še Tina Bunderšek, Patricija Porovne Černe, Meta Ahačič, Tina Novak in Nika Marolt.

  Izidi prvih tekem osmine finala pokala Slovenije:

  Pari osmine finala pokala Slovenije:

  Sreda, 23. november: Calcit Volleyball II – Nova KBM Branik 0:3 (-16, -11, -9) – ena tekma, Calcit Volleyball – Prevalje 3:0 (8, 14, 8), Luka Koper – Sp.Savinjska-Aliansa 0:3 (-16, -22, -19), Triglav Kranj – Kema Puconci 0:3 (-13, -13, -26), VOLLEYBALLjubljana- Ankaran Hrvatini 3:1 (18, -18, 18, 13, Ljutomer – Formula Formis 0:3 (-24, -24, -15); danes: Zgornja Gorenjska – Mislinja (20.00), 7. december: GEN-I Volley – Nova KBM Branik II – ena tekma.

   

  Komentarji