Aktivni tudi Hribarjevi varovanci

  Ker je trener tretje kamniške ekipe Aleš Hribar, sicer pomočnik Gašperja Ribiča v prvi moški ekipi, trenutno z mladinsko izbrano vrsto, ki jo septembra čaka nastop na evropskem prvenstvu v Bolgariji, trenutno na pripravah, druga in tretja ekipa Calcita Volleyballa za zdaj trenirata skupaj.  

  Prve dni bo večji poudarek na telesni pripravljenosti, sicer pa je v drugi ekipi prišlo do nekaterih sprememb. V tem trenutku še ne vemo, ali bo Gašper Ribič na mesto korektorja vzel tudi Marka Merkuna, prav tako od lanske ekipe ne bo več Metoda Goloba, ki se je pridružil prvi ekipi, in Davida Renka, ki je odšel v Krko, z igranjem pa je prenehal Rok Kočevar. Drugi igralci bodo ostali, težave pa se nam obetajo na mestu sprejemalca, kjer imamo za zdaj le Žana Bezjaka. Morda bo na tem mestu zaigral tudi mladi Teo Podobnik, ki zdaj trenira s člani, prav tako nimamo še prostega igralca, ki je prav tako odšel v prvo ekipo, tako da bomo najverjetneje vzeli Krta iz tretje ekipe, je o trenutni sestavi druge ekipe Calcita dejal Hribar.

  Ekipa bo nekoliko mlajša, vendar zato toliko bolj zagrizena, saj bo to lepa priložnost za mlajše igralce, da se dokažejo. Možne to tudi še kakšne okrepitve, tako da bi bili Kamničani tudi v novi sezoni nekje na sredini prvenstvene lestvice.

  V prvem krogu 2. DOL, ki se bo začela 8. oktobra, bodo odbojkarji Calcita Volleyballa II gostili lanskoletnega prvoligaša National Žirovnico, tako kot lani pa bo v njej 12 ekip. Ob Kamničanih in Žirovničanih še Črnuče, Črnuče ACH, Go Volley, KekoOprema Žužemberk, Špan Brezovica, Gokop Fram, ŠD Braslovče, Pro Volley, Šoštanj Topolšica in Ljubljana Volley.

   

  Komentarji