10 tekem v enem dnevu

  Mislim, da je sama izvedba dogodka dobra poteza za promocijo naše panoge. Zadovoljen sem z odzivom vseh v našem klubu, bilo je veliko dobre volje in s takšnimi akcijami je treba sodelovati tudi v prihodnje, je po koncu uspešno izvedenega dneva odbojke dejal Gregor Hribar, predsednik kamniškega kluba, ki je tudi sam sodeloval v akciji kot trener druge moške članske ekipe.

  Najbolj množična je bila zasedba pri odbojkaricah. Pod vodstvom Tanje Božinović in Željane Blagojević je bilo odigranih kar osem tekem, tako da so v akciji sodelovale skorajda vse igralke, ki branijo barve Calcita Volleyballa na tekmah državnega prvenstva.

  Izidi tekem:  Calcit mala1 : Calcit mala 2 (26:29), Calcit mala 3 : Calcit mala 4 (23:29), Calcit mini 1: Calcit mini 2 (29:22), Calcit mini 3 : Calcit mini 4 (29:20), Calcit mala 2 : Calcit mala 4 (29:3), Calcit mala 1 : Calcit mala 3 ( 29:12), Calcit deklice 1 : Calcit deklice 2 ( 29:19), Calcit Volleyball 1 – Calcit Volleyball 2  (29:27).

  Za posamezne ekipe pa so igrale:

  Calcit mala 1: Maja Pivec, Laura Sarafinov, Nika Sotošek, Sara Muršak, Tara Gojak , Lejla Kočan.

  Calcit mala 2: Eva Ogrinec, Klara Klemen, Alisa Flerin, Živa Potočnik, Neja Majcen, Lara Bošeska.

  Calcit mala 3: Nika Zemljič, Nika Ipavec, Zala Perošek, Manca Pančur, Elena Petkičič, Alja Mavec.

  Calcit mala 4: Nika Kordič Zamljen, Maja Ifko, Lana Urankar, Taja Štefanič, Alexandra Stupar.

  Calcit mini 1: Inja Uršič, Naja Lipičnik, Neža Sitar, Eva Lončar, Ajda Ogrinec, Neža Skvarča.

  Calcit mini 2: Kaja Suhadolčan, Zoja Potočnik, Lana Vuga, Marjeta Stražar, Kristina Stupar, Brina Vita Mauhar.

  Calcit mini 3: Ana Jaklič, Neža Sodnik, Evelin Flis, Hana Pavlin, Tajda Adrović, Zoja Somrak.

  Calcit mini 4: Špela Narat, Anamarie Štern, Neja Drnovšek, Monika Kotnik, Tia Veladžić, Sara Dolenc.

  Calcit deklice 1: Tija Žirovnik, Lana Žužek, Klara Ogrinec, Meta Ahačič, Zala Špoljarič, Nika Koželj, Klara Jeretina.

  Calcit deklice 2: Eva Suhadolčan, Eva Seretin, Nina Šmidovnik, Špela Janežič, Nika Jazbinšek, Neža Grošelj, Zana Agović, Tia Košir.

   

  Calcit Volleyball 1: Tjaša Gadža, Lana Mujanovič, Ana Špoljarič, Patricija Porovne Černe, Tina Novak, Tina Bunderšek, Nika Marolt.

  Calcit Volleyball 2: Ana Pibernik, Sara Sitar, Sara Bobek, Veronika Beznik, Klara Kregar, Atena Gojak, Lara Koritnik.

  Vsaka promocija odbojke je dobrodošla in mislim, da so takšni dogodki izjemni. Posebni občutki so, ko se zavedaš, da v enem trenutku vsi odbojkarji, blizu tebe ali daleč od tebe, delajo in živijo za isto stvar, za najbolj pomembno stransko stvar v življenju – odbojko, je po koncu akcije dejala Tanja Božinović, ki v kamniškem klubu skrbi za najmlajše selekcije, vodi pa tudi drugo žensko ekipo, ki igra v drugi ligi.

  Pod vodstvom Jureta Sitarja so se med sabo pomerili starejši dečki Calcit Volleyballa. Izid je bil 29:27, prihodnjim odbojkarskim asom pa je bila sama promocija všeč in si jih želijo še več. Tudi zato, ker so igrali med sabo.

  Treningov, ko bi se razdelili v ekipi in igrali med sabo, ni prav veliko, otroci pa si najbolj želijo prav igre. Sam sem se prvič srečal s takšnim dogodkom, menim, da je bila to dobra promocija tako za samo odbojko kot za klube, ki so se akcije udeležili, je o Dnevu odbojke povedal Jure Sitar, trener mlajših selekcij v Calcitu Volleyballu.

  Sicer pa so v ponedeljek na eni strani reže igrali: Jan Vrhovnik, Jakob Krt, Andrej Videc, David Zalogar, Matija Jerič, Vid Kališnik, Nejc Kutnar in Jaša Ravnikar; na drugi strani pa: Nik Štebe, Urban Blaževič, Gašper Rode, Matic Jordan, Brin Tomc, Gaj Prah in Nal Sitar.

  Na #OneDayMore4Volleyball sta se pomerili tudi druga članska ekipa Calcita Volleyballa in tretja ekipa, v katerih pa igrajo tudi mladinci in kadeti. Z 29:25 se je zmage sicer veselila druga ekipa, toda izid je bil tako ali tako drugotnega pomena.

  Za drugo člansko ekipo Calcita Volleyballa so igrali: Jernej Smrekar, Rok Kočevar, Timotej Ratek, Luka Lazar, Tine Makovec, Marko Merkun, Žan Bezjak in Metod Golob.

  Za tretjo člansko ekipo Calcita Volleyballa so igrali: Rok Forštnarič, Tom Sojer, Bor Rotar Ješe, Teo Podobnik, Noel Šimenc, Aljaž Hrovat, Jan Jurič, Jure Krašovic, Kristjan Krt, Jan Fink, Matija Lakner.

  Vsaka stvar, ki ima za cilj dvigniti popularnost odbojke, je dobrodošla. Dobro je, da so akcijo izpeljali v vseh večjih klubih, tako da je celotna podoba akcije še toliko večja. To je bila tudi lepa priložnost za druženje vseh v klubu in z malo truda je bila ustvarjena lepa kulisa, pa je akcijo, v kateri je sodelovalo skupaj 112 igralk in igralcev Calcita Volleyballa, komentiral Aleš Hribar, trener tretje članske ekipe, ki v kamniškem klubu vodi tudi kadete in mladince, hkrati pa je tudi pomočnik prve članske ekipe.

  Komentarji