Odbojka na jesenskih počitnicah

  Dragi starši in mladi odbojkarji,

  Z veseljem vam predstavljamo prvo jesensko različico naših priljubljenih taborov – odbojka na jesenskih počitnicah, ki bo potekal od 2. do 4. novembra 2023 v čudoviti Vili Pohorje v Slovenj Gradcu. Tabor je namenjen deklicam in dečkom, ki trenirajo v ekipah mini in male odbojke.

  Tabor bo poln zabave, športa in druženja ter bo zagotovo popestril jesenske počitnice vaših otrok. Na voljo imamo le 50 mest, zato se prijavite čim prej, da zagotovite svoje mesto!

  Na taboru se bomo dvakrat dnevno pod vodstvom izkušenih klubskih trenerk posvetili treningom odbojke. Prav tako bomo vsak dan uživali v kopanju v bazenu, raznolikem in zabavnem večernem programu, raziskovanju okolice Slovenj Gradca, odigrali trening tekmo z ekipami iz Slovenj Gradca ter sodelovali v ustvarjalnih delavnicah, kjer bomo izdelovali različne ustvarjalne izdelke.

  Glavni cilj našega tabora je spodbujanje povezovanja med otroki, spoznavanje novih prijateljev, druženje in zabava, izboljšanje odbojkarskih veščin ter obogatitev jesenskih počitnic. Pričakujte, da bomo vaše otroke strokovno usmerjali skozi celoten tabor, skrbno poskrbeli za njihovo varnost, prehrano ter omogočili aktivno in zabavno preživljanje časa.

  Cena tridnevnega tabora znaša 190 €. Odhod v Slovenj Gradec bo 2. novembra zjutraj izpred GSŠ Rudolfa Maistra Kamnik, kamor se bomo vrnili 4. novembra zvečer. Točne ure bomo še sporočili.

  Prijave so že odprte na povezavi. Za dodatne informacije se obrnite na e-poštni naslov vraber.ketty@gmail.com ali številko 041 863 652, kjer vam bo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in vam pomagals pri prijavi.

  Naredite jesenske počitnice nepozabne za svoje otroke in jih priključite taboru odbojka na jesenskih počitnicah! Skupaj bomo ustvarili nepozabne spomine.