MLADINKE BREZ PORAZA V ČETRTFINALE DP

    Mladinke Calcit Volleyja so tudi na turnirju osmine finala državnega prvenstva v Novem mestu zabeležile dve visoki zmagi. Na prvi tekmi so z 2:0 (8, 14) premagale ATK Grosuplje, še bolj prepričljive pa so bile v dvoboju z domačimi Novomeščankami, ki so jim v dveh nizih oddale le 13 točk.

    Varovanke Francija Obolnarja so tudi na turnirju osmine finala državnega prvenstva v Novem mestu potrdile, da v letošnji sezoni upravičeno lahko pričakujejo visoko uvrstitev. Malenkost več težav so imele na prvi tekmi, na drugi, proti domačinkam turnirja, pa so bile za razred boljše nasprotnice in so se zanesljivo uvrstile v četrtfinale. »Veseli me, da so dekleta tudi tokrat v obe tekmi vstopile brez podcenjevanja do nasprotnic in obakrat odigrale na vso moč,« je svoje varovanke pohvalili Franci Obolnar, ki s Tjašo Gadža vodi kamniške mladinke.

    Za mladinke Calcit Volleyja so igrale: Meta Ahačič, Lara Bošeska, Atena Gojak, Živa Javornik, Manja Jerala, Nives Juhant, Zala Krašovec, Naja Kukman, Eva Pogačar, Sara Sitar, Eva Zatkovič, Anja Zorman, Zala Špoljarič, Lana Žužek.

    Izidi osmine finala mladink

    Komentarji