Kamniške deklice v A ligi še brez poraza

  V soboto so bili na sporedu turnirji v mali odbojki, kjer Calcit Volley igra s petimi ekipami. Prva ekipa deklic je v A ligi – zahod A prišla do dveh zmag, druga ekipa v B ligi – zahod B do zmage in poraza, tako kot tudi dečki v A ligi – zahod, četrta ekipa deklic pa je obe tekmi izgubila.

  Ne glede na rezultate si pohvale zaslužijo vse štiri kamniške ekipe v mali odbojki, ki so bile aktivne v tem tednu, medtem ko je tretja ekipa kamniških deklic tokrat v B ligi – zahod A počivala.

  Za zdaj je v A ligi – zahod A deklice še brez poraza kamniška ekipa, ki je z 2:0 (26, 15) v Kopru premagala Krim I, prav tako pa z 2:0 (24, 20) še Ankaran. Z osmimi točkami so brez poraza na drugem mestu, vendar imajo dve tekmi manj od Kopra, ki je do zdaj dvakrat izgubil. Naslednji turnir bodo igrale v soboto, 10. februarja, v dvorani OŠ Vižmarje-Brod v Ljubljani.

  V A ligi igrajo tudi kamniški dečki, ki so v prvi tekmi z 0:2 (-20, -13) morali priznati premoč Črnuč I, zato pa so bili v drugi z 2:0 (15, 10) boljši od Alpacem Kanala. Njihov prihodnji turnir bo v soboto, 10. februarja, ko bodo v dvorani OŠ Toma Brejca igrali proti Črnučam I in Krki. Trenutno so na četrtem mestu s štirimi točkami.

  Preostale kamniške ekipe v mali odbojki igrajo v B ligi za deklice. Prosta je bila tretja ekipa, druga pa je v skupini zahod B turnir končala s polovičnim uspehom. Po zmagi z 2:0 (25, 23) je v drugi tekmi morala priznati premoč Lubnika I, ki je slavil z 2:0 (19, 22). S tremi točkami so Kamničanke na četrtem mestu, v soboto, 10. februarja pa bodo v dvorani OŠ Stranje gostile Lubnik I in Prochrom Bled.

  V zahodni skupini D igra četrta ekipa deklic Calcit Volleyja, ki je resda še brez zmage, vendar iz tedna v teden kaže svoj napredek. Tokrat so Kamničanke izgubile proti ekipi Vital Ljubljana I z 0:2 (-22, -11), nato pa jih je z 2:0 (21, 15) premagal še Olimp Ljubljana. Na četrtem turnirju, ki bo 10. februarja, bodo v dvorani OŠ Nove Fužine igrale proti ekipama Volleyball Ljubljana in ATK Grosuplje I.