Deklice male odbojke nabirale izkušnje v Slovenj Gradcu

    V soboto je v Slovenj Gradcu potekal drugi letošnji turnir v mali odbojki »Liga žoga miga«, na katerem so nastopile tudi kamniške deklice. Po porazu na uvodni tekmi proti ekipi Formula Formis z 0:2 so Kamničanke v naslednjih dveh tekmah zabeležili zmagi. Šentvid so premagale z 2:1, domači Slovenj Gradec pa z 2:0.

    »Turnir »Liga žoga miga« je namenjen nabiranju izkušenj, hkrati pa tudi pripravi kvalifikacijam za uvrstitev v A ligo male odbojke. Proti Formuli Formisu smo imeli malce smole, kar je botrovalo porazu, nato pa je sledil preobrat, tako da smo na obeh naslednjih tekmah zmagali. Na koncu smo bili z igrami, ki so jih deklice prikazale, lahko zadovoljni,« je dejala Katarina Vraber, trenerka deklic Calcit Volleyja, ki so nastopile v postavi: Tajda Flisar Adrovič, Hana Gašperlin, Lucija Jelenc, Sara Dolenc, Neja Železnik, Zoja Mandič, Eva Loparec Ivanovič, Naja Ajdarpašič, Liza Faletič in Monika Sitar.

    Že to soboto pa varovanke Katarine Vraber čaka drugi turnir za državno prvenstvo v športni dvorani Trata v Škofji Loki. Na prvem na Senovem so dvakrat zmagale.