Calcitov odbojkarski tabor: pet morskih dni s prijatelji letos prvič na Debelem rtiču

  Sonce, morje, prijatelji in odbojka bodo že tradicionalno zaznamovali zadnji avgustovski teden vseh tistih nadobudnih odbojkarjev, ki bodo v organizaciji OK Kamnik nabirali novo odbojkarsko znanje na morskem taboru. Tabor se bo med 25. in 29. avgustom odvijal na novi lokaciji v mladinskem zdravilišču in letovišču Debeli rtič.

  Izkušeni kamniški trenerji z Gregorjem Hribarjem na čelu so pripravili strokoven program treningov odbojke, ki so primerni za otroke, ki so v odbojki že povsem doma, kot tudi tiste, ki se s tem priljubljenim športom šele spoznavajo. Odbojkarji bodo, razdeljeni v skupine, prilagojene starosti in znanju, trenirali dvakrat dnevno. Za treninge bomo izkoriščali jutranjo svežino in popoldansko senco, vmes pa bodo tabor pospremile številne dodatne dejavnosti. Kot se za morski tabor spodobi, bodo poleg vsakodnevnih treningov odbojke na sporedu tudi kopanje in igre na bazenu z morsko vodo, seveda pa ne bomo izpustili niti obiska plaže. Večere si bomo popestrili z družabnimi in športnimi igrami ter se prepuščali živžavu prijetnega morskega letovišča, posebno mesto med našimi zvestimi udeleženci tabora pa ima zadnji večer, ki ga bomo zaključili s karaokami in plesom.

  Cena petdnevnega tabora znaša 200 evrov in jo poravnate v dveh obrokih; pol ob prijavi na transakcijski račun SI56 0231 2001 9102 219 – NLB (pod namen obvezno dodajte ime in priimek otroka – tabor Debeli rtič; prijava se šteje kot potrjena ob plačilu akontacije), pol pa na sestanku pred odhodom. V ceni so zajeti nastanitev v prenovljenem mladinskem domu Rakovica, polni penzion z dopoldansko in popoldansko malico, strokovno vodenje tabora pod vodstvom trenerjev OK Kamnik, uporaba športnih površin v letovišču ter avtobusni prevoz iz Kamnika na Debeli rtič in nazaj.

  O zadnjih podrobnosti tabora se bomo pogovorili na sestanku v sredo, 18. avgusta, ob 18. uri na odbojkarskih igriščih Pod skalco.

  Prijave sprejemamo na calcit.volleyball@gmail.com do 20. julija 2021.

  Klikni za prenos prijavnice