Calcitov odbojkarski tabor Krk 2019

  OK Kamnik bo zadnje dni poletnih počitnic znova organiziral odbojkarski tabor v Malinski na otoku Krk. Tabor se bo odvijal med 26. in 31. avgustom, starši pa lahko svoje otroke prijavijo do konca maja.

  Sonce, morje, prijatelji in odbojka bodo že tradicionalno zaznamovali zadnji avgustovski teden vseh tistih odbojkarskih nadobudnežev, ki bodo v organizaciji OK Kamnik nabirali novo odbojkarsko znanje na Krku. Tabor, ki ga vsako leto izvedejo preverjeni kamniški trenerji z Gregorjem Hribarjem na čelu, bodo pospremile tudi številne dodatne dejavnosti. Kot se za morski tabor spodobi, bodo poleg vsakodnevnih treningov odbojke na sporedu tudi kopanje in igre na plaži, otroci pa se bodo podali tudi na adrenalinsko vožnjo z banano in kanuji. En dan bo namenjen izletu v Malinsko, ob doplačilu pa si bodo otroci ogledali tudi kraško jamo Biserujko in se spoznali s potapljanjem. Zadnji dan se bo zaključil s plesom in zabavo.

  Cena tabora znaša 200 EUR, znesek pa je potrebno poravnati v dveh obrokih (prvega do konca maja, drugega pa na sestanku pred odhodom, 20. avgusta). V ceno je vključen avtobusni prevoz do Krka in nazaj, pet nočitev v prenovljeih večposteljnih sobah v hostlu Dub v Vantačičih na Krku, pet polnih penzionov s petimi dnevnimi obroki in treninge odbojke pod vodstvom trenerjev Calcit Volleyja.

  Za prijavo in dodatne informacije se obrnite na:

  • Gregor Hribar, organizacijski vodja / 041 653 653
  • Katarina Soban Vraber, strokovni vodja / 041 863 652
  • calcit.volleyball@gmail.com