Calcitov odbojkarski tabor Krk 2018

    Čeprav so udeleženci tradicionalnega Calcitovega odbojkarskega tabora na otoku Krk doma že nekaj dni, so spomini na nekajdnevno druženje najmlajših kamniških odbojkarjev še vedno sveži. Letos je bilo v Malinski 60 nadobudnežev, zanje pa so skrbeli štirje trenerji – Barbara Novak, Lara Koritnik, Tanja Božinović in Katarina Vraber, manjkal ni niti predsednik kluba Gregor Hribar. Peterica je ves čas skrbela, da je tabor potekal po začrtanem programu.

    Za Katarino Vraber, ki bo v letošnji sezoni skrbela za starejše deklice Calcit Volleyja in za male odbojkarice, je bil to prvi Calcitov tabor ter lepa priložnost, da je spoznala svoje nove igralke.»Otroci so uživali v igranju in treniranju odbojke, plavanju, druženju in raznih ostalih aktivnostih. Smeha in zabave ni manjkalo. Najlepši trenutki na taboru so bili seveda izlet v Malinsko, vožnja s čolnom in z napihljivo banano ter seveda krst. Zadnji dan je bil, kot se spodobi, še ples in zabava pozno v noč,« je ob vrnitvi domov tabor na kratko povzela.

    Pet dni s prijatelji na morju se je za vse prehitro odvilo, vendar so si vsi obljubili, da se prihodnje leto znova vrnejo na tabor. Do takrat pa jih čaka državno prvenstvo v mlajših kategorijah, ki se bo za starejše deklice in dečke začelo že 7. oktobra.

    Komentarji