Z zmago končali prvenstvo v 2. DOL za moške

  Druga moška ekipa Calcit Volleyja je v zadnjem, 21. krogu, 2. OL za moške v gosteh premagala domače Braslovče s 3:1 (18, -21, 17, 19). Prvenstvo so končali na četrtem mestu s 40 točkami, prvo mesto pa je pripadlo Črnučam II.

  Braslovče – Calcit Volley II  1:3 (-18, 21, -17, -19)

  Braslovče – Dvorana OŠ Braslovče, gledalcev 20, sodnika: Strmčnik, Friedrich.Braslovče: Ambrožič Satler, Skok (L), Volovlek, Pšaker, Vodovnik, Misar, Šooštarič, Sternad, Kalar.

  Calcit Volley: Podbregar, Medved, Okorn, Felkar, Drnovšek, M. Uršič, Frece, Koncilija, Poljanšek, Ž. Uršič, Burkeljca. Trener: Andrej Flajs.

  Čeprav tekma v Braslovčah, s katero so varovanci Andreja Flajsa končali letošnjo sezono v drugoligaški konkurenci, ni odločala o ničemer, so jo vzeli resno in jo tudi zanesljivo dobili. Zadnjo tekmo sezono so Kamničani začeli v postavi Nik Drnovšek, Rok Podbregar, Jure Burkeljca, Ambrož Poljanšek, Marko Medved, Gregor Felkar in Marko Uršič na liberu. Do manjšega padca zbranosti je prišlo le v drugem nizu, ko se je domačinom obrestoval agresivni servis. Kamničani v tem nizu niso bili več tako uspešni v napadu, toda že v tretjem so zadeve spet postavili na svoje mesto.

  Izjava po tekmi

  Andrej Flajs, trener Calcit Volleyja II: »Tekma sicer ni imela pravega tekmovalnega naboja, smo si pa člansko sezono želeli zaključiti z zmago. Na tej tekmi so igrali vsi igralci, vsak je doprinesel k zmagi. Naše šitri člane (Felkar, Medved, Podbregar, Poljanšek) čaka nekaj počitka, potem pa bodo mladinski ekipi pomagali pripraviti se na vrhunec sezone – zaključni turnir 7. in 8. maja.«