Vodilna ekipa druge lige premočna za mlade Kamničane

    V 17. krogu 2. DOL je druga moška ekipa Calcit Volleyja gostovala v Radencih. Domači odbojkarji, ki vodijo v drugoligaški konkurenci in so vse bližje uvrstitvi v prvo ligo, so zmagali s 3:0 (16, 20, 20). V prihodnjem krogu bodo Kamničani, ki so z 19 točkami trenutno na devetem mestu, v soboto, 7. marca, ob 17. uri, v dvorani OŠ Stranje, gostili Črnuče II.

    V prejšnjem krogu so pred svojimi gledalci kamniški odbojkarji pošteno namučili SIP Šempeter, ki je v 2. DOL na drugem mestu, toda proti vodilni ekipi prvenstva so bili tokrat nemočni. Radenčani so že v prvem nizu najavili, da ne bodo ničesar prepustili naključju, bili so boljši v vseh elementih igre, tako da so bili gostje brez pravih možnosti za uspeh. Bolj izenačena sta bila sicer drugi in tretji niz, vendar tudi v njima vprašanje zmagovalca nikoli ni bilo vprašljivo.

    »Tekmo smo začeli v postavi Urban Blaževič, Matija Lakner, Miha Grahek, Luka Lazar, Teo Podobnik, Nik Mujanovič in Marko Medved na liberu. V nadaljevanju so priložnost za igro dobili še preostali igralci, kajti domačini so bili toliko boljši, da nismo mogli računati na kakršnekoli uspeh,« je po porazu v Radencih dejal Jernej Smrekar, trener Calcit Volleyja II, za katerega so igrali še Rok Podbregar, Ambrož Poljanšek, Žiga Koncilja in Nik Drnovšek.