Še druga gostujoča zmaga Ribičevih varovancev

    Tudi v drugem krogu 2. DOL je druga moška ekipa igrala v gosteh in tudi v svoji drugi tekmi je vknjižila vse tri točke. Tokrat so do njih prišli še bolj prepričljivo, kot pred šestimi dnevi v Braslovčah, ko prav tako niso izgubili niza, saj so drugo ekipo Merkur Maribora premagali s 3:0 (17, 13, 19). V prihodnjem krogu bodo mladi Kamničani v dvorani OŠ Stranje v soboto, 27. marca, ob 17. uri, gostili Panvito Pomgrad II.

    Že v uvodnem nizu so kamniški odbojkarji z dobro igro popolnoma onemogočili domačine in brez večjih težav prišli do zmage. V kamniški ekipi je vse delovalo zelo dobro, v napadu pa sta bila nezaustavljiva Teo Podobnik in Nik Mujanovič, ki sta brez večjih težav prihajala do točk. Ob dobrem servisu so Kamničani prevladovali tudi v drugem nizu, najbolj izenačen pa je bil tretji, toda tudi v njem domača ekipa ni bila niti v enem trenutku blizu uspeha. Z dvema zmagama in tekmo več, preostale tekme so na sporedu v soboto, je Calcit Volley II tudi vodilna ekipa 2. DOL.

    Za Calcit Volley so igrali: Urban Blaževič 1, Rok Podbregar 9, Nik Mujanovič 18, Nejc Kregar 2, Ambrož Poljanšek 9, Teo Podobnik 19, Marko Medved (L), Miha Okorn, Gregor Frecer, Nik Drnovšek, Mark Uršič in Žiga Koncilija.