Ričijevi tudi v tretje do zmage

    Odbojkarji tretje moške ekipe Calcit Volleyja so tudi v svoji tretji tekmi 3. DOL za moške prišli do tretje zmage. Tokrat so doma s 3:0 (24, 13, 18) premagali Črnuče III in so z Lubnikom in Alpacem Kanalom II, s katerim se bodo pomerili v soboto, 4. novembra, ob 15. uri v dvorani OŠ Toma Brejca, še brez poraza.

    V svoji drugi sezoni v 3. DOL so varovanci Klemna Hribarja že po treh krogih potrdili, da so v letu dni naredili velik napredek. Če so se v prvem nizu še mučili proti Črnučanom, ki so bili po dveh odigranih krogih še brez zmage in so do zmage prišli zahvaljujoč večji zbranosti v končnici, so v drugem in tretjem nizu vse dvome rešili že sredi niza.

    »V tekmo smo vstopili spet precej zaspano in brez energije, kar nas bi kmalu stalo prvega niza. Vseeno smo tudi prvi niz z nekaj sreče obrnili v svojo korist in zmagali. V drugem in tretjem nizu smo zaigrali bolje. Želja in energija na igrišču sta bili večji, bolje smo se držali dogovora in tekmo dokaj mirno pripeljali do konca,« je bil z igro svojih varovancev na koncu vendarle zadovoljen Hribar, ki v letošnji sezoni igra v postavi: Maj Koncilja, Jon Jensterle, Jaša Skvarča, Nejc Okorn, Jernej Lenič, Jaka Albič, Nik Špoljarič, Erazem Šoštar, Nal Česen, Marcel Kotnik, Zack Hurwits, Domen Bičanič, Drejc Strniša, Tristan Hodak, Žan Rozoničnik, Jakob Drolc, Mark Karnar, Žan Mlinar, Maks Kovač, Timotej Pavlinac, Blaž Testen.

    Tretja ženska ekipa Calcit Volleyja je bila v tretjem krogu 3. DOL za ženske – zahod, prosta, v četrtem pa bo v soboto, 11. novembra, ob 15. uri v dvorani OŠ Toma Brejca gostila Vital Ljubljano II.