Prihodnji torek z Mariborčani v četrtfinalu pokala

  Z Odbojkarske zveze Slovenije so danes sporočili, da bo letošnji zaključni turnir pokala Slovenije potekal med 27. in 30. aprilom v športni dvorani Maska Perca v Ljubljani. Na njem bo nastopilo sedem ekip, saj je SIP Šempeter svoj nastop v četrtfinalu proti ACH Volleyju odpovedal, tako da so branilci naslova že uvrščeni v polfinale, v torek, 27. aprila, pa se bodo ob 20. uri za uvrstitev v polfinale potegovali tudi odbojkarji Calcit Volleyja. Njihov nasprotnik bo Merkur Maribor. Pokalnega tekmovanja za ženske zaradi reprezentančne akcije ne bo.

  Zaključni turnir pokala Slovenije se bo prihodnji torek začel že ob 14. uri, ko se bosta v prvi četrtfinalni tekmi pomerili ekipi Panvite Pomgrada in Salonit Anhovega. Zmagovalec dvoboja bo dan pozneje igral z ACH Volleyjem. V drugi tekmi, ob 17. uri, si bosta na nasprotnih straneh mreže stali ekipi Krke in Hiše na Kolesih Triglav, boljši iz tega obračuna pa bo v sredo v polfinalu igral s Kamničani ali Mariborčani.

  Letošnji finale pa bo v petek, 30. aprila, ob 18. uri.

  Zaključnega turnirja Pokala Slovenije za ženske v letošnji tekmovalni sezoni ne bomo spremljali, saj so najboljše slovenske odbojkarice v ponedeljek začele reprezentančne priprave na kvalifikacije za evropsko prvenstvo.

  Finale Pokala Slovenije, razpored tekem

  torek, 27. april 2021

  T1 – 14:00       Panvita Pomgrad : Salonit Anhovo

  T2 – 17:00       Krka : HišaNaKolesih Triglav

  T3 – 20:00       Merkur Maribor : Calcit Volley

  sreda, 28. april 2021

  T4 – 17:00       ACH Volley Ljubljana : zm (T1)

  T5 – 20:00       zm (T3) : zm (T2)

   

  petek, 30. april 2021

  T6 – 18:00       finale