PRED DEBIJEM V 1. DOL USPEŠNE V LOGATCU

    Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so danes v Logatcu odigrale tekmo četrtega kroga pokala Slovenije. Varovanke Francija Obolnarja so zmagale s 3:0 (11, 7, 15) in potrdile dobro pripravljenost pred svojim krstom med najboljšimi slovenskimi klubi. V soboto jih čaka domači obračun z Novo KBM Branik.

    Mlade Kamničanke, ki so v mladinski kategoriji že začele z državnim prvenstvom in zabeležile štiri visoke zmage, so dobro formo pred začetkom članskega državnega prvenstva potrdile tudi na gostovanju v Logatcu. Domačinke, ki bodo v novi sezoni igrale v 2. DOL – zahod, so bile v vseh treh nizih v podrejenem položaju, navkljub razliki v kakovosti pa so Kamničanke ves čas igrale resno, brez podcenjevanja in si zaslužile pohvale svojega trenerja Francija Obolnarja. V osmini finala bodo igrale proti ekipi Kema-Roto Puconci. Tekma bo v sredo, 17. oktobra, v Puconcih. Prva kamniška ženska ekipa, ki je že neposredno uvrščena v osmino finala, pa bo doma gostila zmagovalke dvoboja med ekipama Prevalje in Korvolley PD.

    Za Calcit Volley II so v Logatcu igrale: Eva Zatković, Lana Žužek, Zala Špoljarič, Zala Krašovec, Sara Sitar, Sara Bošeska, Manja Jerala, Atena Gojak, Anja Šeme, Živa Javornik, Tina Topič, Nives Juhant, Meta Ahačič.

    Druga ženska ekipa Calcit Volleyja bo z Novo KBM Branik igrala v soboto, ob 16.30 uri, v ŠD Kamnik.

    Komentarji