Kanalci Calcitovcem prekrižali načrte

    V derbiju četrtega kroga 3. DOL za moške je tretja moška ekipa Calcit Volleyja prvič v letošnji sezoni ostala praznih rok. V dvorani OŠ Toma Brejca jih je s 3:0 (18, 19, 19) premagala druga ekipa Alpacem Kanala. Kamničani bodo v soboto, 11. novembra, ob 16. uri, v gosteh igrali proti drugi ekipi Hoč.

    Do tekme s Kanalci so bili varovanci Klemna Hribarja edina ekipa, ki je imela maksimalno število točk. Brez poraza sta bili sicer tudi ekipi Alpacema in Lubnika, ki pa sta obe po enkrat zmagali s 3:2. Toda v četrtem krogu so mladi Kamničani vendarle naleteli na pretrd oreh. Že v prvem nizu domačinom igra ni in ni stekla, zato pa so bili na drugi strani Kanalci bolšji v vseh elementih igre. Čeprav so se v drugem in tretjem nizu Kamničani trudili, da bi spremenili potek tekme, jim to ni uspelo, saj v svojih vrstah niso imeli niti enega razpoloženega igralca.

    »Težko je po takšni tekmi reči kaj pametnega. V prvi vrsti si gostje zaslužijo vse čestitke, saj so bili boljši v vseh elementih odbojkarske igre. Za nas je ta poraz morda prišel ob pravem času in upam, da so se fantje iz tega kaj naučili. V prihodnjem tednu bomo morali še bolj trdo trenirati in že v Hočah prikazati boljšo igro,« je po prvem porazu v sezoni dejal Klemen Hribar, trener tretje moške ekipe Calcit Volleyja, ki je igrala v postavi: Okorn, Skvarča, Koncilija, Rozoničnik, Kotnik, Hurwits, Bičanič, Hodak, Česen, Šoštar, Albič, Špoljarič.