Brez večjih težav čez Zreče

    Druga ženska ekipa Calcit Volleyja je v tekmi četrtega kroga pokala Slovenije v dvorani OŠ Stranje s 3:0 (16, 13, 23) premagala ekipo Weiler Volley Zreče. V osmini finala se bodo 10. novembra doma pomerile z ekipo ATK Grosuplje, v osmini finala pa prva tekma čaka tudi prvo ekipo Calcit Volleyja, ki bo prav tako doma igrala s Formisom.

    Varovanke Tjaše Gadže so uspešno prebrodile prvo oviro v pokalnem tekmovanju. Zrečanke, ki igrajo v 2. DOL – vzhod, so v prvih dveh nizih brez večjih težav prišle do zmage. Ves čas so nadzorovale potek tekme, priložnost za igro pa so dobile vse domače igralke. Prepričljivo osvojena niza sta nekoliko uspavala domačo ekipo, ki je nekoliko padla v igri, tako da so se nasprotnice razigrale, toda v zanimivi končnici je zmaga vendarle ostala doma.

    Za drugo ekipo Calcit Volleyja so igrale: Neža Sitar, Tina Topič, Alexandra Stupar, Špela Lužovec, Anamarie Štern, Maja Ifko, Adriana Vukojević, Vita Vavpetič, Urša Herič, Noemi Žvegla, Sara Sitar, Tara Gojak (L), Atena Gojak (L), Nika Kraševec. Trenerka: Tjaša Gadža.

    Prihodnji nasprotnik Kamničank bo ATK Grosuplje, ki igra v 1A. DOL, zanj pa v letošnji sezoni igra tudi nekdanja igralka druge kamniške ekipe, Lana Žužek. Že v soboto Kamničanke čaka težko gostovanje v Mozirju.