Za konec še dve zmagi

    Kamniški starejši dečki so na osmih tekmah le enkrat ostali praznih rok, pa še to je bilo na uvodnem turnirju, ko jih je premagala Brezovica, ki je bila gostitelj turnirja. Na vseh drugih turnirjih so varovanci Jureta Sitarja vedno prišli do zmage, največ težav pa so imeli prav na uvodni tekmi kamniškega turnirja, ki so jo odigrali v nepopolni zasedbi. Kranjčani so po vodstvu z 1:0 v nizih v drugem vodili že z 19:11, vendar se Kamničani niso predali. Še več, v dramatični končnici so prišli do izenačenja v nizih, v tie-breaku pa so bili ves čas boljši nasprotnik in se zasluženo veselili zmage. Za Calcit Volley so na tej tekmi igrali: Nik Mujanovič, Miha Okorn, Nik Drnovšek, Tevž Kruhar, Anže Pančur, Žiga Koncilija in Mark Uršič.

    Ker je bilo s to zmago napredovanje v A ligo potrjeno, je Sitar na drugi tekmi priložnost dal Marku Dolžanu, Aleksu Bogataju, Luki Verču, Anžetu Pančurju, Maticu Lavtarju, Žanu Uršiču in Žigi Koncilji. V prvem nizu so še imeli nekaj težav z Žirovničani, v drugem pa je bila na igrišču le ena ekipa – kamniška.

    Fantje so na vseh kvalifikacijskih turnirjih imeli resen pristop do tekem, to pa nam je tudi prineslo napredovanje. V A ligi bo naš cilj, da se uvrstimo v polfinale državnega prvenstva, je po koncu kvalifikacij dejal Jure Sitar, trener starejših dečkov Calcit Volleyja.

    Komentarji