Z zmago do četrtega mesta

  Za Kamničane je bila zadnja tekma v letošnjem državnem prvenstvu zelo pomembna, saj bi v primeru poraza tekmovanje končali na šestem mestu, tako pa so z zmago prehiteli National Žirovnico, ki je bil pred zadnjim krogom pred njimi. Uvod v tekmo zanje ni bil ravno uspešen, v prvem bloku so bili praktično brez bloka, kar so gostje iz Frama, ki so drugoligaško sezono končali na tretjem mestu, prvi niz brez večjih težav dobili.

  V drugi polovici drugega niza so domači odbojkarji popravili svojo igro v bloku, boljši so bili tudi na sprejemu, kar jim je v končnici niza prineslo tudi zmago. Nadaljevanje tekme je bilo zanje še bolj uspešno, v tretjem nizu so bili ves čas v minimalni prednosti, v četrtem pa so se nasprotniki že sprijaznili s porazom.

  Glede na to, da smo imeli ekipo v primerjavi z lani, ko smo bili peti, vendar z močnejšo ekipo, je četrto mesto lep uspeh. Morda je razlog tudi v tem, da je bila letos druga liga kakovostno nekaj slabša od lanske. S sobotno zmago smo na ta način veliko pridobili. Oba podajalca sta dobro opravila svojo nalogo, pa tudi drugi so se izkazali. Potem ko nam je stekel blok, smo prišli do svoje igre, všeč pa mi je bilo, da so, čeprav je šlo za zadnjo tekmo v sezoni, fantje v tekmo vstopili z veliko žara, je svoje varovance pohvalil Gregor Hribar, trener Calcit Volleyballa II.

  Za Calcit Volleyball so igrali: Jernej Smrekar, Žan Bezjak, Bor Jese Rotar, Tine Makovec, Luka Lazar, Teo Podobnik, Kristjan Krt, Rok Forštnarič, Peter Lombergar, Lenart Pino Lazar in Leon Lombergar.
  Napisal: Miha Štamcar
  foto: Tine Forštnarič

  Komentarji