V pokalu Challenge proti Slovakom

    Po letu dni odsotnosti se bodo v prihodnji sezoni kamniški odbojkarji spet vrnili na mednarodno sceno. Tudi tokrat bodo, tako kot predlani, ko so tekmovanje končali v četrtfinalu s porazom proti Latini, igrali v pokalu Challenge. Za Kamničane je bil današnji žreb v Luksemburgu še kar ugoden, saj jim je namenil slovaško ekipo Spartak Myjava. Prve tekme bodo na sporedu med 10. in 12. novembrom, povratne pa med 17. in 19. novembra. Sobočani bodo v tem tekmovanju v drugem krogu igrali proti grškemu Ethnikosu. Na prvi tekmi bodo gostitelji, nato pa jih čaka še gostovanje v Grčiji.

    V Luksemburgu je bil danes tudi žreb ženskega pokala CEV, v katerem bo igrala Nova KBM Branik. Mariborčanke bodo v prvem krogu igrale proti estonski ekipi Kohila VC. Prva tekma bo na sporedu med 27. in 29. oktobrom v Estoniji, povratna bo v Mariboru med 10. in 12. novembrom.

    Kamničanke, ki bodo letos prvič igrale v ligi prvakinj, bodo svoje nasprotnice v najbolj elitnem evropskem klubskem tekmovanju dobile šele 2. julija. Žreb bo na tradicionalni gala prireditvi na Dunaju. Med ekipami, ki bodo nastopale v moški ligi prvakov, bo tudi ACH Volley.

     

    Komentarji