V Kamniku gostuje Nova KBM Branik

    Mlade kamniške odbojkarice so že z uvrstitvijo v osmino finala pripravile lepo presenečenje, dvoboj z branilkami pokalnega naslova, do katerega so prišle prav v Kamniku, pa bo zanje lepa nagrada za dosedanji trud. Varovanke Tanje Božinović so na zadnji prvenstveni tekmi v gosteh premagale UOK Ljubljano, trenutno pa so s 15 točkami na tretjem mestu. Velike favoritinje so seveda Mariborčanke, ki so v 1. DOL trenutno druge, za prvo ekipo Calcit Volleyballa, v šestem krogu pa so izgubile lokalni obračun s Formulo Formisem. V domači ekipi si želijo, da bi gostjam nudile čim boljši odpor, želijo pa si tudi glasne podpore s tribun. Ekipi bosta v osmini finala odigrali le eno tekmo, kar pomeni, da se bodo zmagovalke že uvrstile v četrtfinale.

    Varovanke Alessandra Beltramija v 1. DOL nadaljujejo svoj zmagoviti niz, v sredo pa bodo prvič igrale tudi v pokalnem tekmovanju. Njihove nasprotnice v osmini finala bodo Prevaljčanke, povratna tekma bo 7. decembra na Prevaljah, vodilna ekipa 2. DOL vzhod. Prevaljčanke so v zadnjem krogu premagale Svolley Vuzenico in imajo točko več kot Nova KBM Branik II in GSV Zava Ptuj. Za calcitovke bo to lepa priložnost, da zaigrajo tudi igralke, ki so v dozdajšnjem delu sezone manj igrale.

    Pari osmine finala pokala Slovenije:

    Sreda, 23. november: Calcit Volleyball II – Nova KBM Branik (ŠD Kamnik, 20.45) – ena tekma, Calcit Volleyball – Prevalje (ŠD Tivoli, 17.00), Luka Koper – Sp.Savinjska-Aliansa (19.00), Triglav Kranj – Kema Puconci (18.00), VOLLEYBALLjubljana- Ankaran Hrvatini (20.00), Zgornja Gorenjska – Mislinja (20.00), GEN-I Volley – Nova KBM Branik II (20.00) – ena tekma,  Ljutomer – Formula Formis (20.00).

    Komentarji