V Izoli brez osvojenega niza

  Letošnji žreb za mlado kamniško ekipo, ki igra v 2. DOL zahod, ni bil najbolj naklonjen, saj so se v prvih dveh krogih pomerile proti ekipama, ki se bosta borili za sam vrh prvenstvene lestvice. V uvodnem krogu so jih brez izgubljenega niza premagala Ankarančanke, v drugem krogu pa še Izolčanke, ki so predvsem v prvem nizu, v katerem gostjam ni prav nič uspevalo, brez večjih težav prišle do zmage. Toda v drugem in tretjem nizu so varovanke Tanje Božinovič le prikazale boljšo igro, vendar to ni bilo dovolj, da bi presenetile Izolčanke, pri katerih je blestela izkušena Vesna Pešič.

  Kot vemo, imamo letos mlado ekipo, ki večinoma sploh še nima izkušenj z igranjem v članski kategoriji, velika večina pa sploh prvič igra v članski ligi. Za nameček smo imeli težave s poškodbami in boleznijo, kar nas je vrlo iz ritma rednega treninga. Potrebovali bomo še nekaj časa, da dvignemo raven svoje igre, da dekleta pridejo do samozavesti in postanejo bolj učinkovite v napadu. V Izoli bi z nekaj sreče lahko dobile vsaj enega od nizov, vendar smo bili v končnici premalo odločni, naredili pa smo tudi nekaj nepotrebnih napak, vendar je to pri mladih in neizkušenih ekipah nekaj normalnega. Težave smo imeli tudi na sprejemu in v realizaciji napada,“ je po pričakovanem porazu v Izoli povedala trenerka Kamničank Tanja Božinovič.

  V prihodnjem tednu bodo ekipe v 2. DOL počivale, v soboto, 8. novembra pa v dvorano OŠ Toma Brejca, kjer bo druga kamniška ženska ekipa v letošnji sezoni igrala svoje domače tekme, prihaja Triglav Kranj.

  Za Calcit Volleyball II so v Izoli igrale: Tina Novak, Ana Špoljarič, Tjaša Gregorinčič, Patricija Porovne Černe, Neža Ladinik, Špela Lazar, Tjaša Gadža, Veronika Beznik in Eva Pogačar.

   

  Drugi izidi v 2. DOL ženske – zahod

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2014/2014_dol/2014_2ZZ/2014_2ZZ_rezultati

   

  Napisal: Miha Štamcar

  Komentarji