Turnir mešanih dvojic Pod skalco

  Kljub kratkemu prijavnemu roku je turnir privabil dvajset ekip iz vse Slovenije, šest od teh je bilo domačih, že pred pričetkom tekmovanja pa se je vedelo, da bodo dvoboji še kako izenačeni. Razgreti tekmovalci so imeli ta dan možnost brezplačnega kopanja v sosednjem bazenu.

  Calcitove barve je najbolje zastopal par Zatkovič-Šijanec, ki je premoč nasprotnikov moral priznati v polfinalu. Med najboljšimi štirimi ekipami smo spremljali prave regijske boje, saj sta se med seboj pomerila primorski in dolenjsko-ljubljanski par za tretje mesto, v velikem finalu pa gorenjski in štajerski. Po treh nadvse izenačenih nizih in trdem boju je zmaga odšla v roke gorenjske rekreativne naveze Kne-Vrabič, vse čestitke pa sta si zaslužila tudi Košenina in Lovšinova, ki sta do visokega drugega mesta prišla navkljub zdravstvenim oviram.

  Turnir mešanih dvojic, ki je bil letošnji prvi te vrste v Sloveniji, je pritegnil lepo število navijačev in mimoidočih radovednežev. Ti niso uživali le ob gledanju tekem, temveč so se v številnih zabavnih igrah z žogo lahko poizkusili tudi sami, Calcitovci pa so jih razveselili s praktičnimi nagradami. Pozabili niso niti na svetovno prvenstvo v nogometu. Ogled tekem so dodatno popestrili z nogometno stavnico, v kateri je največ sreče in spretnosti pokazala ženska tekmovalka, ki si je tako prislužila dres Saše Štalekarja. Za zabavno vzdušje je ves dan z glasbo in animacijami skrbel tudi znani radijec Uroš Bitenc.

  Uvrstitve:

  1.      mesto: OK Borca – Uršula Kne in Andraž Vrabič

  2.      mesto: Team Špela – Tajda Lovšin in Alan Košenina

  3.      mesto: D&S team – Sara Valenčič in Dalibor Tomić

  Preostali sodelujoči v naključnem vrstnem redu:

  Do noči: Sabina Kuzman in David Luskovec

  Zatkovič/Šijanec: Eva Zatkovič in Miha Šijanec

  Zala/Teo: Zala Špoljarič in Teo Podobnik

  Tjulna: Nastja Baranovska in Mitja Mrzlikar

  #Boljšaodtajdeinalana: Špela Morgan in Črt Bošnjak

  Deci tople deci mrzle s kocko leda: Manja Jerala in Ion Samocrainii

  Boljša ekipa: Eva Pogačar in Bor Jese Rotar

  Attack pack: Lara Kališnik in Jan Pibernik

  Men je vseen: Anja Mazej in Jernej Vrhunc

  Pumi: Mina Krevl in Luka Pučnik

  Videna: Jelena Strel Kosmač in Vid Pikl

  Muri team: Sara Muršak in Anže Muršak

  L.A.L.U.: Aja Uršič in Luka Lazar

  Coffee team: Maja Burič in Robert Murks

  Šenica/Hozjan: Snežana P. Hozjan in David Šenica

  Pir in sadež:  Nika Obolnar in Luka Weiss

  Last minute: Mateja Seničar in Gal Hafner

  Ta vikend regijski kvalifikacijskih turnir odbojke na mivki

  Na igriščih Pod skalco se bo dogajalo tudi ta vikend. Tokrat bodo svoje sposobnosti pokazali mlajši odbojkarji. V soboto bo na sporedu kvalifikacijski turnir za državno prvenstvo U14 za odbojkarje letnika 2005 in mlajše, dan pozneje, torej v nedeljo pa se bodo pomerili še juniorji letnika 2007 in mlajši. Prijave so odprte vse do petka. Vabljeni!

   

   

   

   

   

  Komentarji