Tretja zaporedna zmaga calcitovk

  Mlade Kamničanke v drugoligaški konkurenci nadaljujejo z odličnimi predstavami, saj so brez izgubljenega niza premagale še vitalovke. Predvsem v prvih dveh nizih so prikazale odlično igro, prevladovale so v napadu, tudi po zaslugi organizatorke igre, izkazala se je tudi prosta igralka. Tudi v tretjem nizu so Kamničanke prikazale dobro igro, vendar si pohvale zaslužijo tudi Ljubljančanke. Do 23. točke je bil izid izenačen, v končnici pa so domače odbojkarice dosegle dve točki zapored in se veselile že osme zmage v letošnji sezoni.

  Veseli me, da se naša igra stopnjuje glede na kakovost nasprotnic, boljše, kot so naše nasprotnice, bolje igramo. Razveseljivo je tudi, da vsak teden raven svoje igre dvignemo za stopničko višje, kar je dober obet za nadaljevanje sezone, je bila z igro svojih varovank upravičeno zadovoljna trenerka Tanja Božinović, ki ji pri delu pomaga Barbara Novak.

  Za Calcit Volleyball II so igrale: Tina Novak, Tjaša Gadža, Klara Kregar, Sara Bobek, Špela Lazar, Ana Špoljarič – libero1, Tina Bunderše, Sara Sitar, Ana Pibermik, Lara Koritnik – libero2, Patricija Porovne Černe, Lana Mujanovič, Veronika Bežnik in Nika Marolt.

   

   

  Komentarji