Srede jim ne ležijo

  V vnaprej odigrani tekmi 11. kroga 2. DOL se kamniški odbojkarji na gostovanju v Framu niso najbolje znašli. V prvem nizu so še bili v igro za zmago, čeprav so na začetku že zaostajali za domačo ekipo, ki so jo pozneje ulovili. Kamničani so imeli v končnici celo zaključno žogo za vodstvo z 1:0 v nizih, ki je niso izkoristili, v drugem in tretjem nizu pa so bili domači odbojkarji ves čas boljši nasprotnik.

  Tekmo v Framu so začeli Jernej Smrekar, Teo Podobnik, Luka Lazar, Tine Makovec, Žan Bezjak, Bor Jese Rotar in prosti igralec Kristjan Krt, igrali pa so še Rok Forštnarič, Pino Lenart Lah in Peter Lombergar.

  Odigrali smo slabo tekmo, ves čas smo imeli težave na sprejemu, za nameček pa smo še slabo servirali, tako da smo popolnoma zasluženo izgubili, je poraz svojih varovancev komentiral Gregor Hribar, trener Calcit Volleyballa II.

  Na katerem mestu bodo Kamničani prezimili, bo odvisno od preostalih tekem 11. kroga. Trenutno so z 19 točkami še na tretjem mestu, le točko manj ima National Žirovnica, ki bo v soboto gostila drugouvrščeni Go Volley, na petem mestu pa je Pro Volley s 17 točkami, v zadnjem krogu pa bo v petek gostil Špan Brezovico.

   

  Komentarji