Spremembe tudi v drugi ženski ekipi


  V minuli sezoni so imele Kamničanke eno najmlajših ekip v drugoligaški konkurenci. Praktično samo s kadetinjami in mladinkami so si obstanek v ligi zagotovile šele po dveh zmagah proti Kostak-Elmontu iz Brestanice. Za mlado ekipo, brez pravih izkušenj je bil to velik uspeh, ki ga želijo v novi sezoni še nadgraditi.

  S pripravami na novo sezono so zato začele že 11. avgusta. Od takrat naprej trenirajo dvakrat dnevno. V prvem delu priprav so dopoldne trenirale zunaj, popolne pa v dvorani OŠ Toma Brejca. Ekipa je doživela tudi nekaj sprememb. Tako sta se za prenehanje igranja odbojke odločili Tjaša Gregorinčič in Neža Repnik, ki se bosta posvetili odbojki, medtem ko je Eva Pogačar odšla v Zgornjo Gorenjsko in bo igrala v prvi ligi. Zato pa se po enoletnem premoru vračata Tina Bunderšek in Sara Petek. Svojo vrnitev je napovedala tudi Sara Bobek, ki se bo ekipi pridružila šele septembra.

  S treningi so začele tudi mlajše selekcije kamniške ženske ekipe. Starejše deklice so, tako kot druga ženska ekipa, s treningi začele 11. avgusta. Tanji Božinović, ki bo tudi v letošnji sezoni skrbela za mlajše selekcije, pri delu pomaga Željana Blagojević. Nekdanja igralka Calcita je Božinovićevo menjala tudi v minulih dneh, ko je bila le-ta z najmlajšimi na vsakoletnem taboru v Malinski na otoku Krki, ki se je včeraj uspešno zaključil.

  Kamničanke bodo nove članice vpisovale od 1. septembra naprej, in sicer na OŠ Frana Albrehta, ob ponedeljskih, sredah in petkih od 17. do 18.30 ure. S 1. septembrom bodo z rednimi treningi začeli tudi v najmlajših selekcijah.


  Napisal: Miha Štamcar

  Foto: Tine Forštnarič

  Komentarji