Pričakovana zmaga Ankarančank

  Ankarančanke so v letošnji sezoni izgubile le enkrat, zato je bilo jasno, da jih bodo mlade kamniške odbojkarice le težko presenetile. Gostje so že v prvem nizu zaigrale na vso moč, bile boljše v vseh elementih igre in niz brez večjih težav tudi osvojile. Bolj enakovredna je bila igra v drugem nizu, vendar tudi v njem domače odbojkarice niti enkrat niso bile v priložnosti, da bi ga dobile. V tretjem je bila premoč spet na strani ankaranskih odbojkaric, ki so zasluženo prišle do svoje devete zmage v letošnjem prvenstvu.

  „Kljub temu, da dekleta dobro trenirajo, da napredujejo in si želijo zmagovati, smo morali priznati premoč vodilni ekipi na prvenstveni lestvici. Na trenutke nam je uspelo, da smo zaigrali tako, kot bi si želeli, vendar so nasprotnice hitro ustavile vsak naš poskus, da bi na tej tekmi iztržile kaj več. Preprosto bomo morali počakati še nekaj časa, da si proti sebi enakovrednim nasprotnicam skušamo priboriti obstanek v ligi,“ je po pričakovanem porazu povedala Tanja Božinović, trenerka druge ekipe Calcit Volleyballa.

  Za Calcit Volleyball so proti Ankarančankam igrale: Tina Novak, Špela Lazar, Eva Pogačar, Neža Ladinik – libero, Ana Špoljarič, Sara Sitar, Tjaša Gadža, Tjaša Gregorinčič, Neža Repnik, Patricija Porovne Černe, Ana Didovič, Lara Koritnik – libero.

   

   

  Komentarji