Premočne za Izolčanke

  Da so Kamničanke pozabile na poraz v Ljubljani proti VOLLEYBALLjubljani I, se je dalo slutiti že v uvodnem nizu. Čeprav so gostje nekajkrat vodile, se niso predale, pač pa so z dobro igro prišle do vodstva, ki so ga ohranile do konca niza. Tudi v drugem nizu so nadaljevale z dobro igro na sprejemu, zelo učinkovite so bile tudi v napadu, pohvale pa si zasluži tudi podajalka Lana Žužek, za katero je bila to njena prva članska tekma. Z dobro taktiko so kamniške odbojkarice popolnoma onemogočile gostje, ki so s številnimi menjavami skušale priti do svoje igre, vendar neuspešno. Predvsem v tretjem nizu je na igrišču prevladovala le ena ekipa – kamniška.

  Zadovoljna sem, da se je ekipa, po neprijetnem porazu v prejšnjem krogu, tako hitro pobrala in odigrala takrat, ko je bilo najtežje, v trenutkih, ko je nasprotnik vodil in ko je rezultat bil izenačen. Izola ima dobro, visoko ekipo in mislim, da jim zahvaljujoč naši dobri igri ni uspelo pokazati vsega, kar zna. Glede tega moramo biti zelo previdni, saj že to sredo z njimi igramo svojo prvo pokalno tekmo v letošnji sezoni. Upam, da bomo prikazale podobno igro, je bila po še eni dobri predstavi svojih varovank zadovoljna Tanja Božinović, trenerka druge kamniške ekipe, ki je po treh odigranih krogih na četrtem mestu s šestimi točkami. Z vsemi možnimi sta v vodstvu ekipi Ankaran Hrvatini in VOLLEYBALLjubljana I, na tretjem mestu je Krim-Pirnar doors z osmimi. V prihodnjem krogu, v soboto, 29. oktobra, bodo Kamničanke gostovale v Grosupljem.

  Tekmo proti Galeb grup Izoli so začele: Tina Novak, Sara Bobek, Špela Lazar, Sara Sitar, Klara Kregar, Patricija Porovne Černe in na liberu Ana Špoljarič. Patricijo Porovne Černe je že v prvem nizu uspešno zamenjala Lana Žužek, v ekipi so bile še Meta Ahačič, Nika Marolt, Zala Špoljarič z longeto na prstu, medtem ko je Tina Bunderšek zbolela.

  Napisal: Miha Štamcar

  Foto: Klemen Brumec

   

  Komentarji