Potrdili dobro formo

    Kar pet igralec druge kamniške ekipe je minulo soboto osvojilo drugo mesto na zaključnem turnirju mladinskega državnega prvenstva, dobro formo pa so potrdili tudi v dvoboju z Žirovničani. Zmaga Kamničanov ni bila niti v enem trenutku vprašljiva, čeprav trener Aleš Hribar ni mogel računati na Luko Lazarja, ki je manjkal zaradi študijskih obveznosti, medtem ko sta Tine Makovec z lažjo poškodbo in Karlo Reisner, ki je nastopil bolan, stisnila zobe in pomagala soigralcem do pete zmage v sezoni. V vseh treh nizih so bili domači odbojkarji veliko boljši nasprotnik od nekdanjih prvoligašev, ki so tako ostali pri le eni zmagi.

    Prvič v letošnji sezoni sem od fantov zahteval, da vstopijo v tekmo kot da so boljši nasprotnik in da to potrjujejo skozi celotno tekmo. Res je, da Žirovnica ni bila najbolj razpoložena za igro, vendar smo od prve točke naprej narekovali tempo, ki smo ga držali do zadnje točke. Fantom lahko samo čestitam, in če bodo nadaljevali takšne igre, si v nadaljevanju sezone lahko obetamo še lepe izide, je svoje varovance pohvalil Aleš Hribar, trener Calcit Volleyja II.

    Za Calcit Volley II so igrali: Jernej Smrekar, Teo Podobnik, Aljaž Hrovat, Miha Grahek, Bor Jese Rotar, Rok Forštnarič, Jan Jurič, Karlo Reisner, Tine Makovec.

    Komentarji