Po preobratu do dveh točk

    Za Kamničane se dvoboj proti Žužemberčanom, ki so v prvem krogu s 3:2 v gosteh premagali Go Volley, ni začel ravno obetavno. Ob slabem sprejemu so bili neučinkoviti tudi v napadu, še zlasti iz cone štiri, prav tako so bili nenevarni s prvim tempom. Trener Gregor Hribar je na sprejemu zamenjal Tea Podobnika, na mestu korektorja Bora Jeseta Rotarja, toda Peter Lombergar ne Pino Lah nista bila ravno razpoložena za igro. Šele v tretjem nizu, ko je Jese zaigral na sprejemu, Podobnik pa na mestu korektorja, so Kamničani prišli do svoje igre, slavili najprej v tretjem nizu, nato tudi v četrtem, v petem pa so bili dovolj zbrani, da so prišli do svoje druge zmage v letošnjem državnem prvenstvu.

    Šele, ko smo popravili svoj sprejem, smo tudi prišli do svoje igre. Proti Žužemberčanom je vedno težko igrati, saj gre za ekipo, ki ti ne podarja točk in se moraš za vsako pošteno potruditi, na koncu smo lahko zadovoljni, da smo prišli do dveh točk, je po novi zmagi svojih varovancev dejal Gregor Hribar.

    Za Calcit Volleyball II so v Žužemberku igrali: Jernej Smrekar, Žan Bezjak, Teo Podobnik, Luka Lazar, Tine Makovec, Bor Jese Rotar, Uroš Kočevar, Rok Forštnarič, Pino Lah, Peter Lombergar.

     

    Komentarji