Najmlajše Calcitovke so spet navduševale s svojim znanjem

  V soboto so bile spet aktivne najmlajše odbojkarice Calcit Volleyja, ki nastopajo v mini odbojki. Obe kamniški dekliški ekipi sta navdušili s svojim znanjem in energijo, ki so jo izžarevali na igrišču. Igralke Calcit Volleyja II so dobile vse tri tekme, nekaj manj uspeha so imele igralke Calcit Volleyja III, vendar rezultati pri njih tako ali tako niso v ospredju.

  Prva ekipa Calcit Volleyja v mini odbojki, ki jo sestavljajo mlajši dečki, se je že uvrstila v tretji krog, v njem pa bodo igrale tudi mlajše deklice, ki igrajo za Calcit Volley II. V drugem krogu repasaža so v dvorani OŠ Brezovica z 2:1 premagale domačo Brezovico, proti BenQuick Logatcu in Šentvidu pa so zmagale s 3:0.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Za Calcit Volley II so igrale: Manca Osolnik, Manca Sitar, Manca Bizjak, Nika Ficko, Hana Rizvič, Lissa Ejavšek, Neža Vidmar, Tinkara Lipičnik, Aja Sušnik, Nike Viktorija Novak.

  Veliko veselja in dobre volje je bilo tudi na turnirju za mesta, na katerem je igrala ekipa Calcit Volley III, v kateri so igralke, ki so šele dobro začele igrati odbojko. Čeprav so večinoma šele začetnice, so se dobro borile in uživale v igri, kar je najbolj pomembno. Mlade Kamničanke so z 2:1 premagale Vital Ljubljano II, medtem ko so proti ekipama Okna Nagode Logatec in Žirovnica izgubile z 1:2.

  Za Calcit Volley III so igrale: Ajda Jeras, Ajda Bartol, Aisha Ličina, Pika Jemec, Ajla Livadić, Alina Begić, Tjaša Groznik, Maja Adrovič, Ema Radovič, Brina Šuštar Finžgar, Alja Urbanc.