Kostićeva ostaja, prihaja Pahorjeva

  Po Belgijki Ilki van de Vyver je s calcitovkami pogodbo podaljšala tudi 24-letna Kostićeva, ki je v lanski sezoni navduševala s svojimi predstavami v dresu dvakratnih zaporednih državnih prvakinj, ki marljivo sestavljajo ekipo za novo sezono.

  Blizu podaljšanja pogodbe z branilkami naslova državnih prvakinj je tudi bolgarska sprejemalka Slavina Koleva, bo pa se jim bo prvič pridružila nadarjena Pahorjeva, ki je bila na mladinskem evropskem prvenstvu v Estoniji in na Finskem, na katerem so bile slovenske odbojkarice druge, proglašena za najboljšo prosto igralko in uvrščena v idealno postavo prvenstva. To je po mladinski reprezentantki Pii Blažič, v zadnji sezoni igralki Zgornje Gorenjske, druga letošnja okrepitev Calcita Volleyballa.

  V novi sezoni bodo calcitovke ob ubranitvi državnega naslova spet skušale slaviti tudi v domačem pokalnem tekmovanju, v ligi prvakinj pa jim je žreb v drugem krogu kvalifikacij za nastop v ligi prvakinj namenil italijansko ekipo Liu-Jo Nordmeccanica Modena, zato pa imajo visoke cilje tudi v srednjeevropski ligi, kjer tako kot v državnem prvenstvu branijo naslov.

   

    

  Komentarji