Kamniške minice spet odlične

  V letošnji sezoni v državnem prvenstvu v mini odbojki za deklice nastopa kar 47 ekip, ki so bile v prvem delu tekmovanja razdeljene v devet regij. Odbojkarice Calcit Volleyballa tekmovale v kamniško-notranjsko-dolenjski regiji in si že pred zadnjim turnirjem v Logatcu zagotovile prvo mesto. Navkljub temu so varovanke Barbare Novak tudi v Logatcu prikazale odlično igro. Na prvi tekmi so s 3:0 (6, 0, 9) premagale domači BenQuick Logatec, na drugi pa so s 3:0 (5, 15, 24) premagale še Kostak Elmont iz Brestanice.

  „Prav vse igralke si zaslužijo čestitke in veliko borbenost. Njihova nalezljivo dobra volja je vse navduševala, tako starše kot mene kot trenerko. Časa za počitek ne bo prav veliko, kajti že prihodnjo soboto nas čaka nadaljevanje prvenstva. Prepričana sem, da bodo dekleta še naprej igrale dobro odbojko,“ je po šestih zmagah dejala Barbara Novak, trenerka kamniških „minic“, ki v letošnji sezoni še niso izgubile niza.

  Za „minice“ Calcit Volleyballa so v Logatcu igrale: Živa Javornik, Eva Ogrinec, Tinkara Magister, Sara Muršak, Maja Pivec, Naja Lipičnik, Inja Uršič in Nika Kordič Zamljen.

  Izidi četrtega kroga kamniško-notranske-dolenjske regije

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2014/2014_mini/2014_MI_deklice/2014_MI_dce_1/2014_MI_dce_KA

  Komentarji