Kadetinje še naprej brez poraza

  Varovanke Francija Obolnarja nadaljujejo z odličnimi predstavami v kvalifikacijah za uvrstitev v glavni del tekmovanja državnega prvenstva. Čeprav so igrale brez Lane Žužek in Mete Ahačič, so svojo nalogo opravile z odliko. Že na uvodni tekmi proti Krimovkam niso dovolile nikakršnega presenečenja, še bolj prepričljiva pa je bila njihova predstava na tekmi proti Pirančankam. Na zadnjem turnirju v Portorožu se bodo pomerile še z ekipama Luka Koper in Ankaran Hrvatini, ki imata po osem točk.

  Dekleta si še enkrat več zaslužijo vse pohvale za svojo igro. Igrale so odgovorno, nasprotnicam od samega začetka niso pustile dihati in do konca nizov niso popuščale. Priložnost so lahko dobile vse igralke. Danes na igro in pristopom deklet dejansko nimam nikakršnih pripomb, lahko jih samo še enkrat več pohvalim za odgovorno, zrelo in posledično dobro predstavo, je svoje varovanke upravičeno pohvali Obolnar.
  Za kadetinje Calcit Volleyja so igrale: Zala Špoljarič, Alja Somrak, Nives Juhant, Lara Bošeska, Neža Grošelj, Živa Javornik, Žana Poljanšek, Lejla Kočan, Sara Muršak, Nina Salkič, Aleksandra Stupar in Alisa Flerin.

  Izidi kadetskega turnirja v Kamniku:

  Calcit – Krim       2:0 (25:11, 25:12)
  Ankaran – Krim  2:0 (25:16, 25:9)
  Ankaran – Piran  2:0 ( 28:26, 25:19)
  Calcit – Piran      2:0 (25:8, 25:13)

   

   

  Komentarji