Do zmage tudi v Žirovnici

    Čeprav je od zadnje prvenstvene tekme minilo več kot mesec dni, so varovanke Tanje Božinović na gostovanju v Žirovnici prikazale solidno predstavo. V prvem nizu domačinkam niso ponudile nobene priložnosti, da bi prišle do zmage, v drugem pa so se v igri gostij pojavile težave na sprejemu, kar je vplivalo tudi na igro v napadu. Toda po nekoliko slabši igri v drugem nizu so Kamničanke že v tretjem nizu vajeti igre vzele v svoje roke, nasprotnicam prepustile le 16 točk, brez večjih težav pa so prišle tudi do zmage v četrtem.

    Poznalo se nam je, da smo imeli dolg premor, po poškodbi pa so se vrnile tudi nekatere poškodovane igralke. V drugem nizu smo imeli težave na sprejemu, posledično tudi v napadu, pa tudi podaja ni bila najboljša, vendar je zaradi šolskih obveznosti manjkala Lana Žužek, tako da nismo imeli možnosti za menjavo. Upam, da bo šla forma navzgor, saj trenutna še ne zadošča za dosego želenega cilja, je zmago v Žirovnici komentirala Tanja Božinović, trenerka Calcit Volleyballa II.

    Za Calcit Volleyball II so v Žirovnici igrale: Tina Novak, Tina Bunderšek, Sara Bobek, Ana Špoljarič, Zala Špoljarič, Sara Sitar, Špela Lazar, Klara Kregar, Lucija Porovne Černe in Nika Marolt. Zaradi šolskih obveznosti ni bilo Lane Žužek, zaradi težav z ramo pa Mete Ahačič.

    Komentarji