Dan mini odbojke v Kamniku

    V prvi kakovostni kategoriji je bilo pet ekip, v drugi sedem, igralo pa se je na petih igriščih. Izidi niso bili pomembni, zato je bilo na igriščih še toliko več veselja, borbenosti, navijanja in predvsem uživanja v odbojkarski igri.

    Predvsem si želimo, da bi lepa beseda o tem dogodku šla naprej in na najlepši možni način promovirala klub in odbojko, zato se v prihodnji sezoni nadejamo še večjega števila otrok. S turnirjem smo želeli dobiti vpogled v kakovost in nadarjenost prihodnjih generacij, še posebej lepo pa je bilo, da so se turnirju pridružile tudi deklice iz odbojkarskega krožka na OŠ Marije Vere, kar je samo začetek povezovanja dela med klubom in krožki. Na tej šoli odbojkarski krožek vodita Patricija Hribar in Klara Jordan, ki sta nadarjeni trenerki in sem z njunim delom zelo zadovoljna. Naš cilj je, da v prihodnosti čim bolje sodelujemo s krožki in na ta način pridemo do novih igralk, hkrati pa je to priložnost tudi za šolanje novih trenerjev, je bila po koncu turnirja zadovoljna Tanja Božinović, ki v kamniškem klubu vodi najmlajše kategorije.

    Čeprav se je sezona v dvorani praktično končala, pa se niso končali tudi treningi, saj se zdaj igralke selijo na igrišče za odbojko na mivki, kjer bodo do konca junija.

    Komentarji